خانهمدیریت
تحلیل بازارهای مالی (بازار بورس و سرمایه)
***دوره تحلیل بازار های مالی (بازار بورس و سرمایه)
بازار پول و سرمايه امروزه از بخش هاي حياتي اقتصاد كشورهاست كه با رشد و توسعه اقتصاد همواره اين بازار جايگاه گسترده تر و مهم تري يافته است. بازار پول و سرمايه همواره به شكل سازمان يافته تري در اقتصاد كشورها حضور دارد و نقش آن، در زمينه توسعه از اهميت بيشتري برخوردار مي شود. بازار سرمايه با هدايت سرمايه ها و پس انداز مردم راه توسعه و ايجاد شغل و افزايش سطح رفاه عمومي را هموار مي كند. در ايران به دلايل گوناگون از جمله اقتصاد نفتي، بازار سرمايه همواره ضعيف و ناتوان بوده است و تنها در سال هاي ا...
بازار پول و سرمايه امروزه از بخش هاي حياتي اقتصاد كشورهاست كه با رشد و توسعه اقتصاد همواره اين بازار جايگاه گسترده تر و مهم تري يافته است. بازار پول و سرمايه همواره به شكل سازمان يافته تري در اقتصاد كشورها حضور دارد و نقش آن، در زمينه توسعه از اهميت بيشتري برخوردار مي شود. بازار سرمايه با هدايت سرمايه ها و پس انداز مردم راه توسعه و ايجاد شغل و افزايش سطح رفاه عمومي را هموار مي كند. در ايران به دلايل گوناگون از جمله اقتصاد نفتي، بازار سرمايه همواره ضعيف و ناتوان بوده است و تنها در سال هاي اخير است كه توجه به آن افزايش يافته و با سياست هاي اعمال شده شاهد رشد و توسعه آن از نظر فيزيكي و جذب سرمايه هستيم. كتاب حاضر به ديدگاه هاي اقتصادي جاري در زمينه بازار سرمايه و نقش آن در توسعه اقتصادي پرداخته است.
بيان مسئله از جمله مهم ترين عوامل تأثيرگذار بر رشد اقتصادي، شكل گيري پس انداز و تجهيز آن به سمت سرمايه گذاري است. مطالعات انجام شده در اين زمينه نشان مي دهد هر عاملي كه بر الگوي درآمد و مصرف افراد در طول دوره زندگي تأثير داشته باشد بر سطح پس انداز آن ها و در نتيجه بر نرخ پس انداز و سرمايه گذاري ملي مؤثر خواهد بود.
نرخ رشد اقتصادي، درآمد سرانه، فرهنگ پس انداز، تورم، نقدينگي، نسبت شهرنشيني، ساختار سني و جمعيت، نرخ بيكاري، ميزان تحصيلات، رشد و توسعه بازارهاي مالي، امنيت و ثبات سياسي، قوانين حقوقي مستحكم، تربيت نيروي انساني متخصص در جهت مديريت منابع و بسياري از عوامل ديگر هستند كه بر نرخ پس انداز و تشكيل سرمايه مؤثر بوده و به نوبه خود امكان بحث و بررسي دارند.